The King of Staten Island WINACTIE

Kruip lekker onder een dekentje weg op de bank met THE KING OF STATEN ISLAND en geniet van het hartverwarmende en vertederende verhaal geïnspireerd op het bijzondere leven van komiek en acteur Pete Davidson, die zelf ook het hoofdpersonage Scott vertolkt.

Van de veelgeprezen komedie regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
The King of Staten Island is de nieuwe film van Judd Apatow, maar met welke hilarische film begon hij in 2005 zijn carrière als filmregisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 november, 2020

Trailer