The Last Kingdom – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf 7 oktober ligt het vierde seizoen van THE LAST KINGDOM in de schappen op dvd.

Ego’s en ambities bedreigen de vereniging van de Saksische koninkrijken waar Alfred ooit van droomde. Na de dood van zijn vader is de nieuwe koning Edward (Timothy Innes), van plan Wessex te isoleren. Hij zet alles op alles om mogelijke Dane-invallen te voorkomen. Allianties beginnen te breken wanneer Lord Aethelred (Toby Regbo) ambitieuze plannen maakt om zichzelf te uit te roepen als rivaal van Wessex. Wanneer Northumbria ook de vuur onder de schenen voelt is Uhtred (Alexander Dreymon) van mening dat de timing juist is om de zijne terug te nemen ouderlijk huis. Net wanneer het lijkt alsof er vrede is tussen de Saksen, dient een nieuwe en ongekende Deen-vijand zich aan. Uhtred begint te beseffen dat zijn lot verbonden is Alfred’s droom en hij is vastbesloten de Saksische problemen op te lossen, voordat een verenigd Engeland voor altijd uit hun greep is.

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van dit vierde seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Wie is de auteur van The Saxon Stories, een reeks van vijf boeken waar The Last Kingdom op is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 oktober, 2020

Trailer