The Last Kingdom – seizoen 5 WINACTIE

Op de veldslagen van vorig seizoen volgde een jarenlange vrede, maar wanneer we Uhtred (Alexander Dreymon) terugzien, moet hij, tijdens zijn zoektocht naar zijn lotsbestemming, niet alleen zijn grootste vijanden bekampen, maar ook een onpeilbaar verdriet verwerken. De koning heeft Uhtred, nu gestationeerd in een havenstad in het noorden, de zorg over zijn onwettige zoon Aethelstan toevertrouwd. Maar na een gruwelijke aanval op zijn familie, bedreigt een oude vijand het leven dat hij heeft opgebouwd. Inmiddels blijft Koning Edward (Timothy Innes) verder smeden aan de vervulling van zijn vaders droom. Het verenigen van de Saksische Koninkrijken dreigt echter de langdurige vrede tussen Denen en Saksen te ondermijnen. Bovendien broedt de verraderlijke Lord Aethelhelm (Adrian Schiller) op een plan om zijn kleinzoon Aelfweard – Edwards andere zoon – aan de macht te helpen. Allemaal ambities die tot bloedvergieten en verdriet leiden… En zo ontdekt Uhtred dat zijn eigen lot misschien wel verbonden is met de toekomst van de natie… want Het Lot Bepaalt Alles!

THE LAST KINGDOM S5 – 7 SEPTEMBER – DVD, Digitaal & boxset

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit vijfde seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Wie is de auteur van The Saxon Stories, een reeks van vijf boeken waar The Last Kingdom op is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 september, 2022

Trailer