The Last of Us – seizoen 1 WINACTIE

Joel, save who you can save…

Vanaf 19 juli kunnen fans van over de hele wereld genieten van de adembenemende serie The Last Of Us op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. Deze record brekende serie (de op één na grootste lancering van een HBO Original Serie, na House of the Dragon), gebaseerd op het gelijknamige populaire videospel, heeft de harten van miljoenen mensen veroverd met zijn meeslepende verhaal, rauwe emoties en indrukwekkende visuele effecten. Nu kunnen kijkers thuis opnieuw meeslepende avonturen beleven met de overlevingsstrijd van Joel en Ellie in een post-apocalyptische wereld vol gevaar.

Dit seizoen schittert met een fantastische cast: Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos, The Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Anna Torv (Fringe), Murray Barret (The White Lotus) en zelfs Nick Offerman (Parks and Recreation). Daarbovenop zien we ook Ashley Johnson en Troy Baker terug die de rollen van Ellie en Joel vertolkten in de game.

Geniet vanaf 19 juli thuis van de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van 4K Ultra HD en de meeslepende geluidservaring van Blu-ray™ en DVD voor een onvergetelijke kijkervaring voor fans en liefhebbers van het genre.

SYNOPSIS
In 2003 besmet een parasitaire schimmel in een razendsnel tempo wereldwijd mensen waardoor ze veranderen in nietsontziende monsters die ‘Geïnfecteerden’ worden genoemd. Twintig jaar later wordt de geharde overlever Joel (Pedro Pascal) ingehuurd door een groep vrijheidsstrijders om de veertien jaar oude Ellie (Bella Ramsey) uit een autoritaire quarantainezone te smokkelen. Wat een eenvoudig klusje zou moeten zijn, wordt al snel een genadeloze, hartverscheurende reis door de post-apocalyptische Verenigde Staten, waar Joel en Ellie alleen elkaar kunnen beschermen.

Met dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD exemplaren van dit fenomenale eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In The Last of Us zien we Pedro Pascal als Joel Miller, maar in welke serie in het Star Wars-universum speelt hij de hoofdrol als Din Djarin?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd-, Blu-ray- óf 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 augustus, 2023

Trailer