The Lego Movie 2 WINACTIE

LEGO The Movie 2 is sinds 26 juni verkrijgbaar op VOD, DVD en Blu-ray. Deze komische actie-animatiefilm herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw avontuur om hun stad te redden.

Het geluk van de inwoners van Bricksburg wordt wreed verstoord door een groot gevaar: LEGO® DUPLO®-indringers uit de ruimte vernietigen alles wat op hun pad komt! Om de angstaanjagende indringers te verslaan moeten Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden afreizen naar onbekende werelden, waarbij ze een vreemd sterrenstelsel ontdekken en ze van de ene in de andere muzikale situatie belanden!

De originele Engelstalige versie van LEGO The Movie 2 is ingesproken door Will Ferrell, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman, Channing Tatum en Jonah Hill. De Nederlandstalige versie is ingesproken door Kees Tol, Georgina Verbaan, Gerard Ekdom, Sander de Heer, Pip Pellens en Levi van Kempen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke film uit het LEGO-universum. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend uit Jurassic World en Guardians of the Galaxy, is verantwoordelijk voor de stem van Emmet?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 juli, 2019

Trailer