De LEGO Ninjago Film WINACTIE

Vanaf 27 september is DE LEGO NINJAGO Film in de bioscopen te zien.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Bezoek ook de officiële site van de film – #LEGONinjagoFilm
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. © 2017 The LEGO Group.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 pakketjes weggeven. Hierin vind je natuurlijk een setje vrijkaarten, maar ook character masks en Lloyd stickersheet! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de LEGO® NINJAGO® Film horen we een internationaal bekende acteur als Sensei Wu. Deze acteur, regisseur, producer en stuntman was eerder te zien in The Karate Kid uit 2010 en was te horen in de Kung Fu Panda films. Deze meester in martial arts is daarnaast te zien in Rush Hour. Over welke acteur hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten + merchandise zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 september, 2017

Trailer