The Light Between Oceans WINACTIE

Sinds 15 maart ligt THE LIGHT BETWEEN OCEANS in de schappen. In deze meeslepende film, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar® winnares Alicia Vikander). De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Oscar® winnares Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama…

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van dit hartverscheurende drama vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter (en jouw eventueel voorkeur voor dvd of Blu-ray) en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke twee eerdere films van regisseur Derek Cianfrance speelt Ryan Gosling de hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 maart, 2017