The Light Between Oceans WINACTIE

Vanaf 10 november is het meeslepende THE LIGHT BETWEEN OCEANS in de bioscopen te zien. Hierin ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar® winnares Alicia Vikander). De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Oscar® winnares Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama…

Namens eOne Benelux mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven met daarbij een filmeditie van de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke twee eerdere films van regisseur Derek Cianfrance speelt Ryan Gosling de hoofdrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 november 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 november, 2016