The Lighthouse WINACTIE

Sinds 15 juli ligt THE LIGHTHOUSE in de schappen. Robert Eggers, de vooruitstrevende filmmaker achter het moderne meesterwerk The Witch, komt met dit duistere en hypnotiserende verhaal. Twee vuurtorenwachters (Willem Dafoe en Robert Pattinson) zitten vast op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in 1890. Wanneer er een grote, bedreigende storm op hen afkomt en vreemde gedaantes verschijnen vanuit de mist, beginnen beide mannen te vermoeden dat de ander krankzinnig is geworden.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
De afgelopen Oscar uitreiking was The Lighthouse ook genomineerd voor 1 Oscar, een nominatie die helaas niet kon worden verzilverd. In welke categorie was de film genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 juli, 2020

Trailer