The Little Things WINACTIE

Bij sommige films is één blik op de cast voldoende om te weten dat je vuurwerk mag verwachten. The Little Things – met Oscar-winnaars als Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto in de hoofdrollen en John Lee Hancock als regisseur – past zeker in dat rijtje!

De film vertelt het verhaal van voormalig-rechercheur en hulpsheriff Joe “Deke” Deacon (Washington) die naar Los Angeles wordt gestuurd voor een routineklus. Aldaar wordt hij door de jonge rechercheur Jim Baxter (Malek) betrokken bij de speurtocht naar een seriemoordenaar die verband lijkt te hebben met een door Deacon onopgeloste zaak.

De bloedstollende thriller The Little Things is binnenkort beschikbaar:
21/04/2021 – EST via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
05/05/2021 – VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
05/05/2021 – Blu-ray™ & DVD

SYNOPSIS
Kern County Sheriff Deke (Denzel Washington) moet samenwerken met rechercheur Baxter (Rami Malek) om een seriemoordenaar op te sporen. Deke is even intuïtief als rebels tegen autoriteit, het tegenovergestelde van Baxter. Terwijl ze een verdachte (Jared Leto) opsporen, ziet de hulpsherif een vreselijk geheim uit zijn verleden weer naar boven komen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze spannende thriller weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Jared Leto werd voor zijn rol genomineerd in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture. Voor welke film wist hij deze awards, overigens ook nog eens in dezelfde categorie, ook daadwerkelijk mee naar huis te nemen?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 mei, 2021

Trailer