The Lost City of Z WINACTIE

Vanaf 27 april draait THE LOST CITY OF Z in de bioscopen. Geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) vertelt deze boekverfilming het verhaal, dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw.

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt. Deze boekverfilming is geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) en vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw. De cast kent klinkende namen als Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Robert Pattinson (Cosmopolis), Tom Holland (Captain America: Civil War) en Sienna Miller (Foxcatcher). Het scenario is geschreven door David Grann en is gebaseerd op zijn gelijknamige boek De Verloren Stad Z.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee superfraaie pakketten weggeven. Hierin vind je de filmeditie van het boek The Lost City of Z, een dvd van The Immigrant én een dvd van We Own the Night, beide van dezelfde regisseur. Meedoen om kans te maken hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke korte film debuteerde regisseur James Gray in 1991 als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de filmedities van het boek en de dvd’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 april, 2017