The Lost City WINACTIE

Schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) gaat op promotietour samen met het covermodel van haar romantische avonturenboeken Alan (Channing Tatum). Dan wordt Loretta ontvoerd door de excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die zijn zinnen heeft gezet op de oude schat uit haar laatste verhaal. Alan probeert haar te redden en samen belanden ze in een spectaculair avontuur in de jungle. Nu moeten de twee tegenpolen samenwerken om te overleven en om de schat te redden voordat die verloren gaat.

12-08-2022 te koop op DVD en Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke wereldberoemde acteur heeft in The Lost City een hilarische bijrol als Jack Trainer?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 september, 2022

Trailer