The Magicians – seizoen 5 WINACTIE

The Magicians moeten de wereld redden in het vijfde en laatste seizoen! Vanaf 16 september verkrijgbaar op DVD. De volledige boxset, The Magicians S1-S5, is ook vanaf 16 september verkrijgbaar.

Geniet nog één keer van The Magicians, gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman. Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny en de rest van de groep hebben het erg moeilijk met het verlies van Quentin wanneer zij wanneer zij hun magische krachten weer willen gebruiken. De magie is niet alleen terug, maar er is uitzonderlijk veel van! De Magicians krijgen te maken met de gevolgen van dit overschot, terwijl zij alles op alles zetten om het einde van de wereld te voorkomen…

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur was in de eerste vier seizoenen te zien als Quentin Coldwater?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 september, 2020

Trailer