The Magnificent Seven WINACTIE

Vanaf 22 september draait THE MAGNIFICENT SEVEN in de bioscoop, de nieuwe film van regisseur Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day) met in de hoofdrollen Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee en Peter Sargaard.

Ter ere van de release van deze film hebben wij 2 snaarstrakke t-shirt te vergeven en natuurlijk doen we daar een setje vrijkaarten voor de film zelf bij! Wil jij weten hoe jij zo’n pakketje kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem twee acteurs uit de eerste remake van The Magnificent Seven uit 1960?

Update: bij ieder shirt+vrijkaarten mogen wij als extra prijs ook nog eens een Blu-ray van Django Unchained OF The Equalizer weggeven! Dus deze stoppen we er gewoon bij!
extraprijs

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de t-shirt en de vrijkaarten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  13 september, 2016