The Man Who Killed Don Quixote WINACTIE

Vanaf 26 juli is THE MAN WHO KILLED DON QUIXOTE in de bioscopen te bewonderen. Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject ‘Don Quixote’ regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, daar doen we de home entertaiment pakket bij, bestaande uit de dvd’s The Fisher King en Monty Python’s the Meaning of Life en de Blu-ray van Monty Python’s the Meaning of Life. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de documentaire uit 2002, die ging over de eerdere poging van Terry Gilliam om The Man Who Killed Don Quixote van de grond te krijgen?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 juli, 2018

  Trailer