The Mandalorian – seizoen 2 WINACTIE

Op 30 oktober is het zover, tijd voor het nieuwe seizoen van THE MANDALORIAN op Disney+! Om deze release te vieren hebben wij Mandalorian merchandise beschikbaar voor een gave winactie! De cast bestaat onder andere uit: Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito. Regisseurs voor het nieuwe seizoen zijn onder andere Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez.

In seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door een gevaarlijk stelsel. Ze ontmoeten hun vijanden en hun bondgenoten, terwijl zij zich een weg banen tijdens het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Keizerrijk.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij een goodiepakket weggeven, met daarin een tote-bag, pin, een notebook & popsocket. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je deze kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die bekend werd als Apollo Creed in de Rocky-films en die in The Mandalorian te zien is als Greef Karga?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 oktober, 2020

Trailer