The Many Saints of Newark WINACTIE

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie “The Sopranos” van David Chase.

De machtige DiMeo-misdaadfamilie en jonge Anthony Soprano krijgen concurrentie van andere gangsters en de misdaadfamilie dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano.

The Many Saints of Newark is vanaf 16 maart beschikbaar op:
· EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
· VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
· Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
De jonge Anthony Soprano groeit op in een van de meest turbulente tijden van Newark waar gangsters uit allerlei hoeken van de stad het beginnen op te nemen tegen de almachtige DiMeo misdaad familie. Zijn favoriete oom Dickie Moltisanti houdt zich bezig met deze dreigende ontwikkelingen, wiens invloeden op zijn neefje de vatbare tiener helpen zich te ontplooien tot de almachtige maffiabaas Tony Soprano.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd of Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de veel te jong overleden acteur die gestalte gaf aan het legendarische personage Tony Soprano in de serie The Sopranos?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 maart, 2022

Trailer