The Martian Blu-ray WINACTIE

Vanaf vandaag ligt The Martian in de winkelschappen en natuurlijk staan er op deze release de nodige fraaie extra’s. Alsof dat nog niet genoeg is mogen wij jullie wat exclusieve Martian Soundbites laten zien. Zie hoe Ridley Scott praat over de extra’s op de Blu-ray en wat hem trok in het verhaal, maar zie ook hoe Jessica Chastain en natuurlijk Matt Damon enthousiast praten over de film.


In The Martian wordt astronaut Mark Watney (Matt Damon) met zijn teamleden overvallen door een hevige storm tijdens een bemande Mars-missie. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van ‘De Marsman’ en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

Namens 20th Century Fox Home Entertainment en Lewis mogen wij deze geweldige film nu ook met jullie delen. Wij mogen namelijk een Blu-ray én een 3D Blu-ray exemplaar van de film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres in het invulformulier hieronder achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Naar welke Griekse God is de Mars-missie in de film vernoemt?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 februari, 2016