The Martian WINACTIE

Vanaf 1 oktober schittert The Martian in de bioscoop, de nieuwe film van regisseur Ridley Scott gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Andy Weir. In de film volgen we een bemande Mars-missie waarbij astronaut Mark Watney (Matt Damon) en zijn teamleden worden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Een intrigerend uitgangspunt, wat natuurlijk de deuren openzet om uit te groeien tot een instant klassieker. We zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met 20th Century Fox een zeer fraai pakket mogen weggeven van deze film. Hierin vind je een patch, een ‘plant in a can’ en natuurlijk twee vrijkaarten voor de film.

Dat pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem een andere sciencefiction film van regisseur Ridley Scott?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om dit geweldige pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 september, 2015