The Mask of Zorro 4K WINACTIE

Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega (Anthony Hopkins) zijn laatste heldendaad als Zorro heeft verricht. Maar de onderdrukking duurt voort en hij zal een opvolger moeten vinden die wil vechten voor het Mexicaanse volk. Hij neemt Alejandro Murietta (Antonio Banderas) onder z’n hoede, een struikrover met een ‘vaag’ verleden. Murietta wordt Zorro, de grootse held die De La Vega eens was.

Samen strijden ze voor de vrijheid van het volk en de waarheid omtrent de afkomst van de mooie Elena…

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 22-05-2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Martin Campbell was in 1998 verantwoordelijk voor deze wederopstanding van Zorro. Met welke film zou hij in 2006 opnieuw nieuw leven blazen in een andere wereldberoemde franchise?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 juni, 2020

  Trailer