The Matrix Resurrections WINACTIE

Hij is terug, ‘The One’. Dompel jezelf vanaf je luie zetel thuis opnieuw onder in de Matrix, samen met Thomas Anderson (Keanu Reeves) en Trinity (Carrie-Anne Moss) en geniet van de buitengewone special effects, het meeslepende verhaal en het blije weerzien met enkele oude bekenden. The Matrix Resurrections is een van dé films van het afgelopen filmjaar en vanaf 21 april kan je hem ontdekken vanuit je eigen huiskamer!

Lana Wachowski regisseerde én schreef dit nieuwe deel uit de Matrix filmsaga, een franchise die door de jaren heen baanbrekend gebleken is voor het science fictiongenre. Naast Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss maken ook Yahya Abdul-Mateen II (‘Aquaman’) en Jada Pinkett-Smith hun opwachting.

Het spectaculaire The Matrix Resurrections is sinds 21 april beschikbaar op 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray™ & DVD. Sinds die dag is ook de boxset verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray™ & DVD, met een collectie van de vier Matrix films. Onmisbaar voor de fans!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
De films van The Matrix draaien natuurlijk om Neo, gespeeld door Keanu Reeves. Maar nam Neo in de eerste film nou de rode- of de blauwe pil?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juni, 2022

Trailer