The Mountain Between Us WINACTIE

Sinds 21 februari ligt THE MOUNTAIN BETWEEN US in de schappen. Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als ‘Over Bergen Heen’.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze prachtig geschoten film weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In eerste instantie waren Michael Fassbender en Margot Robbie voor deze film. Maar wie hadden de makers nog meer samen op het oog voordat ze terecht kwamen bij Kate Winslet en Idris Elba?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 maart, 2018

  Trailer