The Mule WINACTIE

THE MULE is vanaf 5 juni te koop via iTunes en Pathé Thuis, en vanaf 12 juni beschikbaar op DVD en Blu-ray en via VOD aanbieders Ziggo en KPN.

Wat eerst een easy job leek, blijkt een gevaarlijk spel waarbij de bejaarde Earl Jones alles dreigt te verliezen. Clint Eastwoord vervult opnieuw, zoals al eerder met gelauwerde films als Million Dollar Baby en Gran Torino, een dubbelrol als hoofdrolspeler en regisseur van het crime-drama The Mule. Naast hem is eveneens gerenommeerd filmmaker Bradley Cooper (hoofdrolspeler en regisseur van het Oscarwinnende A Star is Born) te zien, alsook Oscar-nominee Laurence Fishburne (The Matrix), Oscar-winnares Diane Wiest (Hannah and Her Sisters) en Oscar-nominee Andy Garcia (Ocean’s Eleven). Het op waarheid gebaseerd scenario werd geschreven door Nick Schenk (Gran Torino).

SYNOPSIS
Earl Stone (Clint Eastwood) is een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film van en met Clint Eastwood. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film debuteerde Clint Eastwood in 1971 als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 juni, 2019

  Trailer