The Mummy WINACTIE

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe versie van THE MUMMY, welke vanaf 25 oktober in de schappen ligt.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van deze spannende blockbuster weggeven. Wil jij er lekker voor gaan zitten en je even in zomerse sferen wanen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor The Mummy uit 1999 werd Tom Cruise ook al overwogen voor de hoofdrol. Welke acteur speelde destijds de hoofdrol in het box-office succes, dat niets voor niets twee vervolgen én een spin-off kreeg?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 oktober, 2017

  Trailer