The Mummy WINACTIE

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm THE MUMMY, vanaf 8 juni in de bioscopen te zien!

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Met o.a.: Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), Russell Crowe (Gladiator) en Marwan Kenzari (Ben-Hur). De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst vijf t-shirts weggeven. Wil jij kans maken op zo’n tof shirt? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor The Mummy uit 1999 werd Tom Cruise ook al overwogen voor de hoofdrol. Welke acteur speelde destijds de hoofdrol in het box-office succes, dat niets voor niets twee vervolgen én een spin-off kreeg?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk een t-shirt zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juni, 2017