The Neon Demon WINACTIE

Vanaf 14 juli is THE NEON DEMON in de filmtheaters van het land te zien. Met The Neon Demon vertelt Nicolas Winding Refn een horrorsprookje waarin schoonheid en obsessie een aantrekkelijke, maar verraderlijke cocktail opleveren. Het jonge, ambitieuze model Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft. Na Drive (waarvoor Refn genomineerd werd voor een Oscar®) en Only God Forgives komt de regisseur opnieuw met een unieke film die genregrenzen opzoekt en nog lang nazindert. In Elle Fanning vindt Refn een nieuwe muze. Naast haar zien we Abbey Lee, Keanu Reeves en Christina Hendricks. Als het om schoonheid gaat is niemand te vertrouwen. Beauty isn’t everything. It’s the only thing.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij een twee zeer fraaie The Neon Demon pakketten weggeven. Hierin vind een zeer exclusief zwart óf wit t-shirt en de Blu-rays van Drive en Only God Forgives. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n pakket te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur aan voor een zwart óf wit shirt (bij geen voorkeur nemen wij aan dat je daadwerkelijk geen voorkeur hebt) en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Mad Men-actrice, die we eerder ook in Refns’ Drive zagen, is te zien in The Neon Demon?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 juli, 2016