The Nevers – seizoen 1 – deel 1 WINACTIE

In deze, voor een Emmy genomineerde, serie van Joss Whedon schudt het Victoriaanse Londen op z’n grondvesten als door een bovennatuurnatuurlijk verschijnsel bepaalde mensen – voornamelijk vrouwen – van de ene op de andere dag beschikken over bijzondere gaven, variërend van wonderbaarlijk tot verontrustend.

The Nevers Seizoen 1 is sinds 6 oktober beschikbaar op Blu-ray™ & DVD

SYNOPSIS
In de laatste jaren van het Victoriaanse tijdperk wordt de stad Londen geteisterd door de “Touched”: mensen (voornamelijk vrouwen) die plotseling buitengewone gaven krijgen. Sommige zijn charmant, andere zeer verontrustend. Amalia True, een mysterieuze weduwe met een vlotte babbel, en Penance Adair, een briljante jonge uitvinder, zijn de twee leiders van deze elitegroep. Zij creëren een thuis voor de “Touched”, terwijl zij de krachten van het kwaad bestrijden, om plaats te maken voor hen die de geschiedenis, zoals wij die kennen, zou willen vergeten.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van dit eerste deel van het eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, bekend uit series als Outlander, Beowulf en Britannia, die in The Nevers te zien is als Amalia True?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 oktober, 2021

Trailer