The Nice Guys WINACTIE

Vanaf 19 mei draait THE NICE GUYS in de bioscopen. Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen. Wanneer zij in hun onderzoek een verband vinden tussen een vermist meisje en de dood van pornoster Misty Mountains komt een complot aan het licht dat reikt tot in de machtigste kringen.

Een heerlijke thriller die met Ryan Gosling en Russell Crowe in de gelederen over twee geweldige hoofdrolspelers heeft. Wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Independent Films twee setjes vrijkaarten mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kaarten kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke actrice met wie hij in L.A. Confidential speelde wordt Russell Crowe in The Nice Guys herenigd?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de kaarten zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 mei, 2016