The Night Before WINACTIE

Sinds 3 december draait de hilarische nieuwe film THE NIGHT BEFORE in de Nederlandse bioscopen, van regisseur Jonathan Levine. Met o.a. Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen en Anthony Mackie. THE NIGHT BEFORE is de nieuwe comedy van de makers van This is the End, Bad Neighbours en regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies).

Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan
deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische Kerstfeest in New York – te gaan.

Wij mogen de Blu-ray van This is the End (ook met Seth Rogen) weggeven om alvast in de stemming te komen. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij dit alles kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film van Jonathan Levine speelden Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen ook naast elkaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 december, 2015