The Night Manager WINACTIE

Sinds 6 september ligt THE NIGHT MANAGER in de schappen, een spionagethriller die tot het beste werk van schrijver John le Carré behoort. Deze nieuwe tv-bewerking is al net zo fascinerend als de roman, met tijdloze thema’s als liefde, verlies en wraak, verweven in een complex verhaal over moderne misdaad. Jonathan Pine, een Britse ex-militair, wordt door veiligheidsdienstmedewerkster Angela Burr geronseld om te infiltreren in de kringen rond internationaal zakenman Richard Onslow Roper. Doel van deze operatie is een einde te maken aan de duistere banden die Roper heeft gesmeed tussen de veiligheidsdiensten en de illegale wapenhandel. Pine doet zijn best om door te dringen tot het hart van Ropers wijdvertakte organisatie, maar wordt daarbij flink gehinderd door de constante argwaan van zijn corrupte chef, majoor Corkoran. Ook Corkorans charmante vriendin Jed vormt een afleidende factor. Als Pine zijn missie tegen de misdaad met succes wil afronden, zal hij eerst zelf een misdadiger moeten worden.

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij twee Blu-ray én twee dvd-sets van dit seizoen vergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Van welke serie kennen wij hoofdrolspeler Hugh Laurie?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de box-sets van deze serie bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 oktober, 2016