The Nun WINACTIE

Filmmaker James Wan, regisseur van de succesvolle films The Conjuring en The Conjuring 2 verkent een andere donkere hoek van ditzelfde universum met The Nun. Vanaf 23 januari ligt THE NUN in de schappen.

Geregiseerd door Corin Hardy (The Hallow), wordt dit nieuwe angstaanjagende verhaal geproduceerd door Wan en door Peter Safran, die verantwoordelijk is voor de productie van de gehele The Conjuring franchise. Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van
diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in The Conjuring 2 waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze lekkere horrorfilm weggeven. Wil jij deze angstaanjagende film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Nun is de tweede spin-off op de populaire The Conjuring-films. Wat is de titel van de eerste spin-off, die ondertussen reeds twee films beslaat?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 januari, 2019

Trailer