The Originals – seizoen 5 WINACTIE

Vanaf 21 augustus ligt het vijfde seizoen van THE ORIGINALS in de schappen. Het is het laatste seizoen en begint zeven jaar na de kernleden van de Mikaelson. In de tussentijd zitten Vincent en Josh de Big Easy bijna verstoken voor van conflict, terwijl Hayley en Freya kijken hoe Hope uitgroeit tot een tiener en uiteindelijk kiest om haar naar de Salvatore School te sturen, zodat Caroline haar in de gaten kan houden. Als de Mikaelsons keren terug naar New Orleans en brengen ze stukjes van een eeuwenoud kwaad met zich mee, het wordt duidelijk dat het afsluitende hoofdstuk van deze familiesaga net zo bloederig en emotioneel zal zijn als altijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige vijfde seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs zijn in The Originals te zien als de broers Klaus en Elijah?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 augustus, 2019

Trailer