The Outsider WINACTIE

Sinds 2 september ligt THE OUTSIDER in de schappen, de spannende nieuwe serie van HBO®, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Een op het eerste gezicht normaal onderzoek krijgt een gruwelijke, paranormale wending dat twee geroutineerde detectives doet twijfelen aan alles waarin ze geloven. Onder andere Jason Bateman en Ben Mendelsohn maken hun opwachting in deze fascinerende reeks.

SYNOPSIS
In de bossen van Georgia wordt het verminkte lichaam van een elfjarig jongetje gevonden. Ooggetuigenverslagen en fysiek bewijsmateriaal wijzen in de richting van de populaire leraar Terry Maitland. Maar de zaak krijgt een verrassende wending wanneer rechercheur Ralph Anderson tegenstrijdig bewijs vindt. In een poging het onverklaarbare te verklaren, roept hij de hulp in van een onorthodoxe collega met een geheimzinnig talent.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de acteur die in The Outsider Terry Maitland speelt en die tevens de regie van twee afleveringen op zich nam?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 september, 2020

Trailer