The Patriot 4K WINACTIE

Sinds 23 mei ligt er een prachtige 4K release van THE PATRIOT in de schappen, met Mel Gibson en Heath Ledger.
Let op: Je kunt een 4K Ultra HD Blu-ray alleen bekijken met een 4K Ultra HD blu-ray-speler!

Oorlogsheld en veteraan, Colonel Benjamin ‘The Ghost’ Martin (Mel Gibson) is een oorlogsheld, die gezworen heeft nooit meer ten strijde te trekken en het leger opgeeft om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, verkiest Martin dan ook zijn familie boven het oorlogsgeweld. Maar zijn zoon Gabriel Edward Martin (Heath Ledger) gaat daarentegen, tegen de wil van zijn vader, wel het leger in om te vechten voor volk en Vaderland tegen het overweldigende Engelse leger. Benjamin realiseert zich op dat moment dat er maar een mogelijkheid bestaat om zijn gezin te redden. Het gaat als nog de strijd aan om zo de vrijheid van zijn familie en zijn land te redden.Mel Gibson schittert weer in deze indrukwekkende actiefilm van de maker van o.a. Godzilla en Independence Day.Benjamin Martin (Mel Gibson) is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, weigert hij dan ook om zich in het oorlogsgeweld te mengen om zo zijn familie te beschermen. Zijn zoon Gabriel (Heath Ledger) gaat echter, tegen de wil van zijn vader in, het leger in om te vechten tegen de vijand. Dan realiseert Benjamin zich dat ermaar een mogelijkheid is om zijn gezin te redden: de strijd aan gaan tegen het overweldigende Engelse leger voor de vrijheid van zijn familie en zijn land.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
The Patriot is een film van regisseur Roland Emmerich. Welke allesvernietigende film maakte hij in 2004?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de de 4K Ultra HD Blu-ray disc zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 juni, 2018

Trailer