The Peanut Butter Falcon WINACTIE

Sinds 29 april ligt THE PEANUT BUTTER FALCON in de schappen, een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. De indie road-movie won verschillende prijzen, waaronder de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’ tijdens het festival South by Southwest en de ‘American Indie Competition Award’ tijdens het Leiden International Film Festival.

De jonge Zak (Zack Gottsagen), een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom en vurige wens: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis, is hij vastbesloten die droom waar te maken. Ook Tyler (Shia LaBeouf) is op de vlucht en als ze elkaar bij toeval ontmoeten, besluiten ze samen hun tocht voort te zetten. De twee ongewone bondgenoten verbinden hun lot aan elkaar en beleven de wildste avonturen. Als de aardige Eleanor (Dakota Johnson), medewerkster van Zak’s verpleegtehuis, hen vindt en Zak mee terug wil nemen, weten ze zelfs haar te overtuigen om zich bij hen aan te sluiten en hun reis gezamenlijk te vervolgen…

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In de film zien we Bruce Dern als Carl. Voor welke film werd hij in 2014 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 juni, 2020

  Trailer