The People v. O.J. Simpson WINACTIE

Sinds 17 oktober ligt de mini-serie AMERICAN CRIME STORY: THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON in de schappen, een verfilming van het boek van Jeffrey Toobin waarin je wordt meegenomen in het waargebeurde en een van de beroemste rechtzaken allertijden: het proces van O.J. Simpson. De beroemde American Football legende O.J. Simspon staat terecht voor een dubbele moord. Zijn advocaat is niemand minder dan Robert Kardashian. De juridische teams strijden tot de veroordeling of vrijspraak van deze bizarre zaak. Het verhaal en de sterrencast met in de hoofdrollen onder andere John Travolta, Cuba Gooding Jr. en Sarah Paulson maakt het tot een meeslepende mini-serie.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij dit complete seizoen op Blu-ray weggeven? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke bekende komedie-trilogie speelde O.J. Simpson het personage Nordberg?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 november 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 november, 2016