The Plot Against America WINACTIE

Als David Simon in zijn pen kruipt, dan weet je dat er iets groots op komst is. De man achter reeksen zoals The Wire en The Deuce ontwikkelde samen met Ed Burns voor HBO THE PLOT AGAINST AMERICA, een nieuwe voortdurende en bijzonder goed onthaalde televisiereeks gebaseerd op de veelgeprezen, gelijknamige roman van Philip Roth. In de serie wordt een alternatieve geschiedenis van Amerika geschetst, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We volgen de Joodse familie Levin uit de arbeidersklasse, waarin elk lid van de familie op zijn eigen manier omgaat met het nieuwe regime. De reeks werd genomineerd voor een Emmy.

De serie ligt sinds 28 oktober in de schappen op dvd.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van deze unieke serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke categorie werd The Plot Against America genomineerd voor een Primetime Emmy?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 december, 2020

Trailer