The Poison Rose WINACTIE

Sinds 26 juli ligt THE POISON ROSE in de schappen, van regisseurs Francesco Cinquemani en George Gallo met o.a. Morgan Freeman, Famke Janssen, John Travolta, Brandon Fraser.

Carson Phillips neemt als privédetective een simpele verdwijningszaak aan die zich langzaam openbaart als een ingewikkeld web van misdaden, verdachten en dode lichamen. Als hij ontdekt dat zijn lang verloren dochter hoofdverdachte is in de zaak, moet hij in een race tegen de klok haar onschuld zien te bewijzen, de moorden oplossen en de diepste geheimen van de stad onthullen.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In zijn carrière werd John Travolta meermaals voor een Oscar en Golden Globe genomineerd, maar voor een rol in welke zwarte komedie won hij een Golden Globe in 1996?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 juli, 2019

Trailer