The Possession of Hannah Grace WINACTIE

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (vertolkt door Shay Mitchell, onder meer uit Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit.

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray en dvd: 15/05/2019
∙ Digital download: 15/04/2019
∙ On Demand: 08/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur van The Possession of Hannah Grace is Diederik van Rooijen. Van welke serie regisseerde hij tussen 2010 en 2015 maar liefst 28 afleveringen?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 mei, 2019

  Trailer