The Possession of Hannah Grace WINACTIE

De dood is nog maar het begin… vanaf 29 november draait THE POSSESSION OF HANNAH GRACE in de bioscopen.

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Daglicht). Verder met o.a. Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic en Gijs Scholten van Aschat.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketjes weggeven, met alleen vrijkaarten, maar ook een beanie en een hoodie! Wil jij zo’n pakket bemachtigen en deze film met eigen ogen aanschouwen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur van The Possession of Hannah Grace is Diederik van Rooijen. Van welke serie regisseerde hij tussen 2010 en 2015 maar liefst 28 afleveringen?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 november, 2018

  Trailer