The Predator WINACTIE

THE PREDATOR is vanaf 13 september 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #ThePredator
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 16 jaar en ouder.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketten weggeven. In ieder pakket vind je een setje vrijkaarten en daarnaast hebben wij nog twee Military Caps, twee Led Torches en twee Aviator Sunglasses te verdelen, welke we netjes verspreiden over de pakketten! Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van Netflix serie Narcos, speelt in deze reboot de rol van Quinn McKenna?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 september 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 september, 2018

  Trailer