The Professor and the Madman WINACTIE

Sinds 29 november ligt THE PROFESSOR AND THE MADMAN in de schappen. De film speelt zich af in 1875. Het maken van de Oxford Englisch Dictionary is één van de meest ambitieuze projecten ooit. Tijdens het verzamelen van de definities krijgt Professor James Murray hulp uit onverwachte hoek. Dr. William Minor levert de betekenissen van maar liefst 10.000 woorden aan. De toezichthoudende commissie wil William een credit geven voor zijn werk, tot een opmerkelijke waarheid aan het licht komt; de oorlogsveteraan blijkt patiënt in een kliniek voor gestoorde criminelen.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze intelligente film met geweldig acteerwerk. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In bijrollen in The Professor and the Madman zien we Natalie Dormer en Stephen Dillane. In welke serie, waarvan dit jaar het laatste seizoen verscheen, waren zij beide te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 december, 2019

  Trailer