The Purge: American Nightmare – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 11 september ligt het eerste seizoen van THE PURGE: AMERICAN NIGHTMARE in de schappen. Stel je voor: twaalf uur lang is alle misdaad legaal, ook moord. In The Purge kruisen een groep schijnbaar niet-verwante personages elkaars paden in een alternatief Amerika. De tijd tikt: sommige vechten, anderen schuilen, sommigen zullen de Purge volledig beleven. Voor wraak, voor bescherming of misplaatste vreugde. Toch speelt voor iedereen het verleden mee om te plotten hoe hun toekomst verbeterd kan worden. Welke rol zou jij innemen tijdens The Purge Night…

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van deze nachtmerrie. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke scriptschrijver en regisseur, die ook diverse films van The Purge schreef en regisseerde is de man achter deze franchise?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 september, 2019

Trailer