The Purge: American Nightmare – seizoen 2 WINACTIE

The Purge: 12 uur lang is iedere misdaad legaal, zelfs moord… Het tweede seizoen van The Purge is vanaf 21 oktober verkrijgbaar op DVD.

The Purge, een serie die gebaseerd is op de populaire filmfranchise, draait rond een periode van 12 uur waarin elke misdaad, met inbegrip van moord, legaal is. Seizoen Twee analyseert hoe één Purge Night een jaar lang de levens van vier onderling verbonden personages beïnvloedt, terwijl de volgende Purge onafwendbaar naderbij sluipt. De tweede jaargang van de anthologiereeks, een productie van Blumhouse Television en UCP, begint weliswaar op Purge Night zelf, maar duikt daarna dieper dan ooit tevoren in hoe de wereld er tijdens de 364 dagen na de Purge uitziet.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke scriptschrijver en regisseur, die ook diverse films van The Purge schreef en regisseerde is de man achter deze franchise?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 oktober, 2020

  Trailer