The Purge: Election Year WINACTIE

Vanaf 16 november ligt THE PURGE: ELECTION YEAR in de schappen, het derde angstaanjagende en gruwelijke hoofdstuk over de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering), in het leven geroepen door de ‘New Founding Fathers of America’. Twaalf uur lang zijn opnieuw alle misdaden in de Verenigde Staten toegestaan. James DeMonaco keert terug als regisseur/schrijver/producent van deze thriller. James DeMonaco keert terug als regisseur/schrijver/producent van deze thriller. Mede-geproduceerd door Jason Blum van BlumHouse Productions (Paranormal Activity, Insidious en Sinister franchises, en Platinum Dunes partners Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (Teenage Mutant Ninja Turtles, The Texas Chainsaw Massacre, Oujia) en Sébastien K. Lemercier (Assault on Precint 13, Four Lovers).

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van de film vergeven. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar speelt deze The Purge zich af?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 november, 2016