The Quake WINACTIE

Sinds 26 juni ligt de Noorse rampenfilm The Quake in de winkelschappen waarin Oslo op het punt staat om kennis te maken met de grootste aardbeving ooit gemeten.

In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Het was met 5.4 op de schaal van Richter de grootste aardbeving in Noorwegen. Seismologen houden sindsdien de zaak in de gaten en de voorspelling is dat eens in de honderd jaar de kans op een groetere beving mogelijk is. Nu 115 jaar later zijn de signalen nog groter en tracht een man, Kristian Eikjord de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt en dat een grote ramp aanstaande is. Maar als de waarschuwing niet serieus wordt genomen is het ieder voor zich in een ultieme rampenfilm die laat zien waar de natuur toe in staat is.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze spannende rampenfilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Wat is de originele titel van deze film waarmee hij in eigen land in premiere is gegaan?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 juli, 2019

  Trailer

  Meer lezen over