The Red Turtle WINACTIE

Vanaf 7 juli is THE RED TURTLE in de filmtheaters te bewonderen, de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit. In de film volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een erg fraai Studio Ghibli pakket ter beschikking gesteld. Hierin vind je Blu-rays van When Marnie Was There, The Wind Rises en The Tale of the Princess Kaguya. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op deze fantastische prijs? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke korte animatiefilm won Dudok de Wit een felbegeerde Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli 2016, waarna wij ons uiterste best gaan doen om het prachtige Ghibli pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 juli, 2016

  Meer lezen over