The Resident – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 12 juni ligt het eerste seizoen van THE RESIDENT in de schappen. Als jonge coassistent komt de idealistische en perfectionistische Devon Pravesh vers van de universiteit terecht in de harde ziekenhuiswereld. De oudere, strenge maar briljante Conrad Hawkins neemt hem onder zijn hoede. Hij laat de nieuweling onverbloemd alle positieve en negatieve kanten van de moderne geneeskunde zien: ongeacht of het leven van een patiënt gered kan worden of dat er een verloren strijd gestreden wordt, het werk zal altijd onberekenbaar en vol verrassingen blijven.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige eerste seizoen weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur is in The Resident te zien als internist Conrad Hawkins?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 juli, 2019

Trailer