The Return WINACTIE

Op 25 augustus verschijnt dan eindelijk het Russische meesterwerk The Return (Vozvrashcheniye) op Blu-ray. In deze film van regisseur Andrey Zvyagintsev groeien de broers Ivan en Andrei op zonder vader. Wanneer die na 12 jaar afwezigheid weer opduikt in hun leven, gaan de broers radicaal anders om met de turbulente emoties die zijn terugkeer opwekt. In een brutale poging om zich op te werpen als rolmodel, neemt de vader zijn zonen mee op vakantie naar een afgelegen eiland. Onderweg escaleert deze poging om nieuwe banden te smeden al snel tot een moeilijke confrontatie, die uitmondt in een mannelijkheidstest van haast mythische proporties. Ter ere van deze release heeft Lumière ons een dvd én een Blu-ray ter beschikking gesteld.

Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze film? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je voorkeur voor de dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem een andere film van regisseur Andrey Zvyagintsev?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 augustus 2015, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de film bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 augustus, 2015

Meer lezen over