The Revenant WINACTIE

Vanaf 25 mei ligt The Revenant met Leonardo DiCaprio eindelijk in de winkelschappen en om dat te vieren geven we twee exemplaren van de film weg!

The Revenant vertelt het verhaal over de avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) die tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt aangevallen door een beer en voor dood wordt achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn zware overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij bovendien ook nog verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald. Glass zint op wraak en gaat door middel van een meedogenloze overlevingstocht op zoek naar verlossing.

Wil jij kans maken op de Blu-ray of dvd van The Revenant die we namens 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen weggeven? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Leonardo DiCaprio won met The Revenant eindelijk zijn eerste Academy Award, maar hoe vaak is hij genomineerd geweest voor deze belangrijke filmprijs?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 mei 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  23 mei, 2016